Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Uskarpe Messi og Argentina måtte nøjes med uafgjort

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. oktober 2017


Uskarpe Messi og Argentina måtte nøjes med uafgjort

Natten til fredag dansk tid tog FC Barcelonas troldmand, Lionel Messi, og resten af Argentina-mandskabet imod kvalifikationsgruppens helt store overraskelse fra Peru. Begge hold lå inden nattens kamp á point med 24 point hver. En sejr ville være et kæmpe skridt mod deltagelse ved VM i Rusland næste år, så begge hold gik meget fokuseret ind til kampen, der blev spillet på La Bombonera.

Argentina kom bedst ud til kampen, hvor de dominerende og pressede Peru helt tilbage i løbet af de første ti minutter. FC Barcelonas forsvarsspiller, Javier Mascherano, var også med i startopstillingen. Han var god til at føre bolden frem ad banen. Lionel Messi fik en kæmpe chance for at bringe argentinerne foran, da en indøvet hjørnesparkskombination gav ham en helt fri skudmulighed lige ude foran straffesparksfeltet, men FC Barcelonas magiker havde endnu ikke fundet tryllestøvet frem.Peru svarede igen med hurtige kontraangreb, hvor AaB-spilleren Edinson Flores var god til at sætte sine landsmænd i scene, men Peru manglede den sidste skarphed for at få afsluttet angrebene med skud på mål. Resten af halvlegen bød på en rodet omgang fodbold, hvor ingen af holdene kunne få spillet til at køre på skinner. Peru fik dog en kæmpe chance, da Farfan modtog bolden to meter foran Argentina-målet, men Peru-spilleren var meget uskarp og skød forbi mål.

Lionel Messi ville også lege med en gang til. Han tog en af sine sædvanlige soloture, hvor han driblede sig frem til sin yndlingsposition på kanten af feltet, hvor han fyrede et skud afsted med sit farlige venstreben. Skuddet sneg sig dog lige akkurat forbi stolpen, og dermed endte 1. halvleg med 0-0 på måltavlen.

Argentina kom ud til 2. halvleg som lyn og torden, hvor en retur faldte lige for fødderne af Lionel Messi, der igen viste uskarphed og ramte stolpen. Argentina var totalt uskarpe. Også en fri mulighed lige foran mål blev misbrugt, men Peru-keeperen stod også i vejen flere gange med flotte redninger. Peru havde stillet sig langt tilbage på banen, hvor man forsøgte at køre på kontra ligesom i 1. halvleg.

Ingen af mandskaberne kunne score. Derfor endte kampen 0-0. Dermed er der pres på Argentina inden den sidste spillerunde, hvor de SKAL vinde på udebane over Ecuador og samtidig er afhængig af andre resultater, hvis de vil være med til VM i Rusland næste år.


Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder