Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

GOAL: FC Barcelona er interesseret i Özil

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. oktober 2017


GOAL: FC Barcelona er interesseret i Özil

FC Barcelona skulle angiveligt være interesseret at hente tyske Mesut Özil fra Arsenal til klubben til sommer, da tyskerens kontrakt med London-klubben udløber der. Det skriver GOAL, som også fortæller, at Mesut Özil også er i kikkerten hos Arsenals ligarivaler fra Manchester United. FC Barcelona skulle dog have den 28-årige tysker som sin andenprioritet, da man igen vil forsøge at hente brasilianske Philippe Coutinho til klubben. Lykkedes det dog ikke igen, så er Mesut Özil øverst på ønskelisten.

Det ville dog være et meget kontroversielt skifte for Mesut Özil, hvis han bliver en del af FC Barcelona, da den offensive midtbanespiller har en fortid hos FC Barcelonas ærkerivaler fra Real Madrid, som han spillede tre sæsoner for. Mesut Özil nåede at spille 109 kampe for Los Blancos, hvor han scorede 19 mål. Lige nu tørner han ud for Arsenal i Premier League. Mesut Ózil har spillet 119 kampe for Arsenal, hvor han har fået netmaskerne til at blafre 23 gange.

Tyskeren er dog kendt for sine mange assist til sine medspillere. Han har et fantastisk overblik for spillet samt en evne til at slå en kampafgørende aflevering. Han er dog blevet kritiseret af flere eksperter på det seneste, da Mesut Özil har haft svært ved at finde sit sædvanlige spil frem denne sæson. Han skulle også angiveligt være interesseret i at forlade Emirates Stadium og Arsenal til sommer. Spørgsmålet er så, om det bliver en anden engelsk klub, et gensyn med den spanske La Liga eller noget helt tredje.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder