Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta: Jeg ryster bare ved tanken

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 6. oktober 2017


Iniesta: Jeg ryster bare ved tanken

Andrés Iniesta har i dag forlænget sin kontrakt med FC Barcelona. Kontrakten har fået titlen 'For livet' - eller en såkaldt livstidskontrakt, hvor han selv vælger hvornår han vil sige stop. Efter kontraktunderskrivelsen mødte han pressen.

Iniesta taler
- I dag er en speciel dag for mig, som mange andre dage her i klubben. Jeg kan nemlig fortsætte i min klub, som har set mig vokse og udvikle mig og at være kaptajn nu er et privilegium.

- Jeg takker klubben og præsidenten for at give mig denne mulighed og den tillid de har vist mig med denne kontrakt. I slutningen af hver sæson vil vi alle evaluere, hvad der er bedst for alle. Det her er uvurderlig. Min kærlighed til klubben gør det umuligt ikke at skrive under.

- Jeg bliver her indtil min krop og mit sind siger 'nu er det nok'. Jeg har sagt det mange, mange gange før: Der er ikke et bedre sted for mig end her. Lige nu er mit fokus på at komme igennem sæsonen og vinde titler. At fortsætte er en ære for mig.- Jeg vil ikke være her bare for at være her. Jeg vil være et sted, hvor jeg kan bidrage, være vigtig og relevant for holdet. Lige nu kan jeg ikke vide, hvad jeg kommer til at tænke til maj eller juni, jeg er bare glad. En livstidskontrakt betyder ikke, at jeg er her for evigt bare for at spille to kampe hver sæson.

- Jeg er den første der ved, hvornår det skal slutte. Jeg er utrolig stolt over at få denne mulighed. De har givet mig muligheden for at beslutte mig efter hver sæson. Forlængelsen betyder tillid, spænding, ambition og gensidig respekt. Det er det vigtigste. Følelsesmæssigt kan jeg ikke beskrive det.

- Jeg kom da jeg var 12 år gammel og jeg er her stadig som 33-årig. Jeg ryster bare ved tanken. Det handler om følelser for klubben. Dette er mit hjem. Med denne kontrakt viser klubben, at de tror på min ærlighed, at de tror på mig som menneske og over alt: at de stoler på mig.

- At være 33 år betyder ikke at du har problemer med at spille, men det får dig til at tænke mere over tingene. Min plan er at nyde spillet på banen og tage hånd om mig selv. Da jeg kom var jeg 12 år og jeg ville bare blive en god fodboldspiller og et godt menneske.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder