Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Turan: Det er psykisk hårdt at sidde på bænken

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. oktober 2017


Turan: Det er psykisk hårdt at sidde på bænken

Tyrkiske Arda Turan har haft en svær tid i FC Barcelona, siden han kom til klubben fra ligarivalerne Atletico Madrid i 2015. Arda Turan har haft svært ved at spille sig ind som fast mand i truppen grundet skader.

Kun 36 officielle kampe er det blevet til i Barca-trøjen for Arda Turan, der er blevet noget frusteret over at sidde på bænken hele tiden. Lige nu er han en del af den tyrkiske landsholdstrup, som skal møde Island her til aften. På et pressemøde tidligere på dagen fortalte Arda Turan, at det er psykisk hårdt ikke at spille.

- Det er lang tid siden, at jeg har spillet sidst. Det er ikke nemt for mig. Det er blevet psykisk hårdt at sidde og se holdkammeraterne spille fra bænken, for jeg vil jo gerne være med selv. Jeg er dog nødt til at acceptere situationen lige nu og lytte til træneren.

- Jeg håber, at jeg kan bevise lidt her i landskampene. Jeg har dog en mindre skade på min fod, men jeg er klar til at gå ind og bevise, at jeg stadig kan være med på højt niveau. Hvis vi slår Island i aften og Finland i den sidste kamp, så er vores VM-chancer gode, lød det fra 30-årige Arda Turan på pressemødet.

Arda Turan og Tyrkiet ligger lige nu treer i ders pulje i VM-kvalifikationen. Det har 14 point sammen med Ukraine, imens Island og Kroatien ligger lige over med 16 point.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder