Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: AC Milan jagter Gerard Deulofeu

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 6. oktober 2017


Medie: AC Milan jagter Gerard Deulofeu

Gerard Deulofeu har indtil nu ikke fået den start på sæsonen, som han håbede på. Han er blevet siet totalt fra og er nærmest ikke en del af cheftræner Ernesto Valverdes planer. Selv med en skade til Ousmane Dembélé har angriberen ikke fået spilletid.Barcelona valgte at købe ham tilbage i sommerens transfervindue og det blev hurtigt gjort klart, at han ikke var blevet købt for derefter at blive udlejet igen. Han lå som en del af planen for sæsonen, men han har bestemt ikke haft meget at smile af. At han skal sidde på bænken til fordel for Dembélé, som klubben betalte mange penge for, er der ikke meget at sige til så længe franskmanden præsterer.

Men nu, hvor Dembélé er skadet, og Valverde i stedet vælger at spille med en anden formation fremfor at sende Deulofeu på banen, så er der ingen tvivl om, at angriberen har noget at tænke over. Ifølge SPORT er AC Milan klar til at leje ham til januar for resten af sæsonen for på den måde at give ham spilletid og øge muligheden for at komme med Spanien til VM næste år.

Han var rigtig stærk, da han i sidste sæson spillede i AC Milan og det var da også gennem de italienske præstationer, at Barcelona valgte at købe ham. Han var udlejet fra Everton til AC Milan og Barcelona købte ham i sommers fra englænderne.

Fire kampe, 347 minutter, nul mål, én assist og ét gult kort er det blevet til i ligaen. Barcelona har spillet syv officielle kampe i denne sæson i ligaen - i alt 630 minutter.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder