Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Turan og Tyrkiet blev sat på plads af Island

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. oktober 2017


Turan og Tyrkiet blev sat på plads af Island

Tyrkiske Arda Turan får til daglig ikke så meget spilletid hos FC Barcelona, men på det tyrkiske landshold er han fast mand på holdkortet, når han er skadesfri. Det var han fredag aften, da Tyrkiet hjemme på Eskisehir Yeni Stadium tog imod Island. Det blev dog en træls oplevelse for Turan og co. Island satte nemlig det tyrkiske mandskab på plads med en 3-0 sejr. 30-årige Arda Turan blev hevet ud af den tyrkiske landstræner efter en times spil, da man var kommet bagud 3-0.

Burnley-spilleren Johann Gudmundsson bragte Island foran 1-0 efter 32 minutters spil på et flot og velspillet islandsk angreb. Bare syv minutter senere stod der 2-0 på måltavlen, da Aston Villa-kantspilleren Birkir Bjarnason havde braget kuglen i op i nettaget. Forsvarsspilleren Kari Arnason gjorde det til 3-0 på et hjørnespark lige efter pausen og fjernede dermed alt tyrkisk håb om et comeback.

Tyrkerne kom aldrig tilbage i kampen. De må dermed indse, at de ikke kommer med til VM i Rusland næste sommer. Kroatien og Ukraine ligger nemlig over tyrkerne, så det bliver dem der skal kæmpe om 2. pladsen i puljen, der giver adgang til playoff. Det var et meget skuffende resultat for Turan og co., der havde store forhåbninger om en deltagelse ved VM næste år. De skal redde lidt af æren i deres sidste gruppepspilskamp på mandag, hvor de skal en tur til Finland.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder