Annonce


Annonce

Annonce

Rakitic og Kroatien smed sejren mod Finland

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. oktober 2017




Fredag aften smed Ivan Rakitic og Kroatien dyrbare point væk, da Finland udlignede til 1-1 i kampens overtid. Det var en kæmpe mavepuster for Ivan Rakitic og co. som nu er tvunget til sejr samt er afhængige af et andet resultat i den sidste kvalifikationsrunde, hvis de vil direkte til VM i Rusland næste sommer uden at spille playoff.

Det kræver dog et større mirakel, da gruppens førerhold fra Island tager imod gruppens bundprop fra Kosovo på hjemmebane, mens Ivan Rakitic og det kroatiske landshold skal møde Ukraine. De to ligger lige nu á point på andenpladsen. Så deres møde på mandag bliver højst sandsynligt slaget om at komme ud i playoff-spillet.

FC Barcelonas Ivan Rakitic spillede hele kampen for kroaterne på midtbanen. Han kunne se sin landsmand Mario Mandzukic bringe kroaterne foran efter 57 minutter, da Juventus-angriberen satte en fod på et fladt indlæg på tværs af feltet fra Inters Ivan Perisic. Inde i dommerens overtid snød Finland dog kroaterne for alle de tre point, da Pyri Soiri sendte bolden i nettet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic og Kroatien smed sejren mod Finland

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder