Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic og Kroatien smed sejren mod Finland

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. oktober 2017


Rakitic og Kroatien smed sejren mod Finland

Fredag aften smed Ivan Rakitic og Kroatien dyrbare point væk, da Finland udlignede til 1-1 i kampens overtid. Det var en kæmpe mavepuster for Ivan Rakitic og co. som nu er tvunget til sejr samt er afhængige af et andet resultat i den sidste kvalifikationsrunde, hvis de vil direkte til VM i Rusland næste sommer uden at spille playoff.

Det kræver dog et større mirakel, da gruppens førerhold fra Island tager imod gruppens bundprop fra Kosovo på hjemmebane, mens Ivan Rakitic og det kroatiske landshold skal møde Ukraine. De to ligger lige nu á point på andenpladsen. Så deres møde på mandag bliver højst sandsynligt slaget om at komme ud i playoff-spillet.

FC Barcelonas Ivan Rakitic spillede hele kampen for kroaterne på midtbanen. Han kunne se sin landsmand Mario Mandzukic bringe kroaterne foran efter 57 minutter, da Juventus-angriberen satte en fod på et fladt indlæg på tværs af feltet fra Inters Ivan Perisic. Inde i dommerens overtid snød Finland dog kroaterne for alle de tre point, da Pyri Soiri sendte bolden i nettet.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder