Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Interessante statistikker om Andres Iniesta

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 7. oktober 2017


Interessante statistikker om Andres Iniesta

Igår forlængende FC Barcelonas anfører Andres Iniesta med klubben. Han skrev under på, at han slutter sin karriere i FC Barcelona, som han kom til i 1996. Dermed blev der lagt låg på flere ugers spekulationer om Andres Iniestas fremtid i klubben, og derfor kan vi forhåbentligt nyde Andres Iniesta trylle med bolden iført Barca-trøjen nogle år endnu. Han er en kæmpe legende, som har vundet alt en spansk fodboldspiller drømmer om. Her i artiklen er der samlet interessante statistikker om Andres Iniestas karriere hos FC Barcelona.Andres Iniestas debut for FC Barcelona
Andres Iniesta fik allerede sin debut for FC Barcelonas førstehold som 18-årig. Det skete d. 29 oktober tilbage i 2002. Her var FC Barcelona-mandskabet en tur i Belgien for at møde Club Brugge i Champions League-gruppespillet, hvor man besejrede belgierne med 1-0. Hollandske Louis Van Gaal var cheftræner dengang .

Alle de mange titler og trofæer
Andres Iniesta har vundet imponerende 30 titler i hans tid i klubben. 8 liga-titler, 4 Champions League-triumfer, 7 Super Copa de España-titler, 5 Copa del Rey-titler, 3 UEFA Super Cup-titler samt 3 VM for klubhold-titler. Andres Iniesta og Lionel Messi er de FC Barcelona-spillere, som har vundet flest trofæer med klubben.

Antal spillede kampe for klubben
Andres Iniesta er den spiller, som har spillet næstflest kampe for FC Barcelona. Legenden Xavi Hernandez har rekorden, som lyder på 767 officielle kampe for klubben. Andres Iniesta er noget efter, men han har trods alt spillet imponerende 639 officielle kampe i Barca-trøjen. Lionel Messi er nummer tre med 594 kampe.

Andres Iniestas mange kampe er fordelt ud over flere turneringer. Han har spillet 418 ligakampe, 126 Champions League-kampe, 3 Europa League-kampe, 68 Copa del Rey-kampe, 14 Super Copa de España-kampe, 3 UEFA Super Cup-kampe og 7 VM for klubhold-kampe.

Andres Iniestas mål for FC Barcelona
Andres Iniesta er ikke en spiller, som er kendt for at lave mål. Han har til gengæld lavet ufatteligt mange assist. Det er dog blevet til nogle mål for spanieren. Andres Iniesta har scoret 55 mål for FC Barcelona, hvor 34 af dem er blevet scoret i ligaen. Ellers har han scoret 11 i Champions League, 9 i Copa del Rey og 1 mål i Super Copa de España.

Andres Iniestas første mål for FC Barcelona
Andres Iniesta scorede hans første mål for klubben d. 14 januar 2004, da FC Barcelona besejrede Levante med 3-1 i Copa del Rey. Her scorede Andres Iniesta kampens første mål efter bare fire minutter.

Andreas Iniesta som anfører
Da Xavi Hernandez skiftede til Qatar, så valgte man i FC Barcelona, at anførerbindet skulle gives videre til Andres Iniesta. Det blev det gjort i 15/16-sæsonen. Andres Iniesta havde dog båret anførerbindet inden. Nemlig i 08/09-sæsonen prøvede han det for første gang. Han har alt i alt løbet rundt med anførerbindet 120 gange i hans tid i klubben.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder