Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Neymar bad om at få Barca smidt ud af CL

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 7. oktober 2017


Medie: Neymar bad om at få Barca smidt ud af CL

Neymar er stadig meget sur på ledelsen i Barcelona. Hans far er endnu mere sur. Der kører nemlig en sag netop nu om en masse penge, som Neymar mener han skal have fra Barcelona. Klubben mener dog ikke brasilianeren er berettiget til at skulle modtage pengene.Der er tale om den efterhånden meget velkendte loyalitetsbonus på 25 millioner euro, som Neymar skulle gøre sig berettiget til at modtage. Barcelona har lige siden nægtet og offentligt været ude og forklare hvordan sagerne er skruet sammen. Noget, som Neymar endda selv har skrevet under på, men alligevel kræver han altså pengene.

Ifølge AS har Neymar benyttet sig af sine advokaters råd om at forsøge at få smidt Barcelona ud af Champions League. Angiveligt er der dog slet ikke chance for at det sker og SPORT melder, at UEFA slet ikke er tæt på at gøre brug af Neymars anmeldelse.

Raul Sanllehi, fra Barcelonas ledelse som var en af nøglerne til at få Neymar til Barcelona for år tilbage, er også godt på vej ud af klubben efter længere tids troskab og større transfers under sine vinger. PSG, Manchester City og Arsenal er alle interesseret i at knytte ham til ledelsen.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder