Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Læge: Ikke nødvendigt med Suárez-operation

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 7. oktober 2017


Læge: Ikke nødvendigt med Suárez-operation

Siden torsdag har der været historier om, at Luis Suárez til november skal gennemgå en knæoperation, men landsholdslægen Alberto Pan fortæller, at det slet ikke er nødvendigt at gå i krig så tidligt. Situationen er umiddelbart under kontrol.

Angriberen fik knæproblemer mod Real Madrid i den spanske Supercup på Bernabeu tilbage i august. Alberto Pan er klar over, at der er tale om et større slag på højre knæ og derfor har Suárez også gennemgået en speciel genoptræning, da han kort efter opgøret blev meldt ude i op til fem uger.Han var dog hurtigt på benene igen og kører fortsat et skånsomt program, hvilket kan have haft indflydelse på hans præstationer på banen, hvor han er langt fra topform.

- Det er en kontrolleret situation. Man må se tiden an med de kommende træningspas og se, hvad der sker i de kommende kampe. Hvis han har det dårligt, så skal der tages en beslutning. Men lige nu er en operation ikke nødvendig, fortæller Pan

- Barcelonas læger kender til problemet og det er meget normalt med den type knæskader for fodboldspillere. Normalt behøves man slet ikke at blive opereret, slår han yderligere fast.

Suárez har været en skygge af sig selv siden han vendte tilbage fra sin sommerferie. Han er netop nu samlet med det uruguayanske landshold, som kun spillede 0-0 med Venezuela for nyligt. Næste kamp for Uruguay er hjemme mod Bolivia i VM-kvalifikationens sidste spillerunde.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder