Annonce


Annonce

Annonce

Læge: Ikke nødvendigt med Suárez-operation

Nyheder - 7. oktober 2017




Siden torsdag har der været historier om, at Luis Suárez til november skal gennemgå en knæoperation, men landsholdslægen Alberto Pan fortæller, at det slet ikke er nødvendigt at gå i krig så tidligt. Situationen er umiddelbart under kontrol.

Angriberen fik knæproblemer mod Real Madrid i den spanske Supercup på Bernabeu tilbage i august. Alberto Pan er klar over, at der er tale om et større slag på højre knæ og derfor har Suárez også gennemgået en speciel genoptræning, da han kort efter opgøret blev meldt ude i op til fem uger.



Han var dog hurtigt på benene igen og kører fortsat et skånsomt program, hvilket kan have haft indflydelse på hans præstationer på banen, hvor han er langt fra topform.

- Det er en kontrolleret situation. Man må se tiden an med de kommende træningspas og se, hvad der sker i de kommende kampe. Hvis han har det dårligt, så skal der tages en beslutning. Men lige nu er en operation ikke nødvendig, fortæller Pan

- Barcelonas læger kender til problemet og det er meget normalt med den type knæskader for fodboldspillere. Normalt behøves man slet ikke at blive opereret, slår han yderligere fast.

Suárez har været en skygge af sig selv siden han vendte tilbage fra sin sommerferie. Han er netop nu samlet med det uruguayanske landshold, som kun spillede 0-0 med Venezuela for nyligt. Næste kamp for Uruguay er hjemme mod Bolivia i VM-kvalifikationens sidste spillerunde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Læge: Ikke nødvendigt med Suárez-operation

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder