Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cillessen vogtede buret i hollandsk 3-1 sejr

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 7. oktober 2017


Cillessen vogtede buret i hollandsk 3-1 sejr

FC Barcelonas reservekeeper Jasper Cillessen vogtede lørdag aften buret for hjemlandet Holland, der på udebane slog Hviderusland med 3-1. Den hollandske keeper står i skyggen af tyske Marc Andre Ter Stegen hjemme i Barcelona, men han er fast mand på det hollandske landshold.

Holland var tvunget til sejr over hviderusserne, hvis de ville gøre sig forhåbninger om at være med til VM i Rusland til næste sommer. Deres direkte modstandere fra Frankrig og Sverige havde nemlig vundet deres kampe, så hollænderne havde pres på deres skuldre.

Holland kom foran efter 24 minutter på mål af Davy Propper. Hviderusland kom dog tilbage i kampen, da Maksim Volodko passerede Jaspar Cillessen. Men på to sene mål af Arjen Robben og Memphis Depay hev hollænderne sejren i hus.

Chancen for en hollandsk deltagelse ved VM næste sommer er dog nærmest umulig. De slå svenskerne i den sidste kamp, hvor de skal vinde med 6 mål. Det virker urealistisk, så VM næste sommer bliver højst sandsynligt uden Jaspar Cillessen og co.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder