Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nélson Semedo med i portugisisk 2-0 sejr

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 7. oktober 2017


Nélson Semedo med i portugisisk 2-0 sejr

FC Barcelona hentede i sommerens transfervindue portugisiske Nélson Semedo i Benfica. Han har taget FC Barcelona med storm med en række fremragende præstationer. Nélson Semedo er også blevet en fast mand på det portugisiske landshold, som han var i aktion for lørdag aften. Her spillede højrebacken alle 90 minutter for hjemlandet, der på udebane besejrede Andorra med 2-0.

Det holdt dog hårdt for Nélson Semedo og co. Man kunne ikke få scoret i 1. halvleg. Derfor skiftede landstræneren Cristiano Ronaldo på banen. Han skulle kun bruge 20 minutter på at bringe portugiserne foran med 1-0 til stor jubel blandt portugiserne. Med små 4 minutter tilbage af kampen lukkede og slukkede Andre Silva opgøret, da han gjorde det til 2-0.

Portugal-mandskabets direkte modstandere fra Schweiz vandt dog også lørdag aften. De fører derfor gruppen med 27 point, mens Portugal ligger lige efter 24 point. Der venter nu en meget spændende kamp på tirsdag, hvor de to skal møde hinanden i Portugal. Her bliver det afgjort hvem af dem der går direkte til VM og hvem der skal ud i playoff.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder