Annonce


Annonce

Annonce

Nélson Semedo med i portugisisk 2-0 sejr

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 7. oktober 2017




FC Barcelona hentede i sommerens transfervindue portugisiske Nélson Semedo i Benfica. Han har taget FC Barcelona med storm med en række fremragende præstationer. Nélson Semedo er også blevet en fast mand på det portugisiske landshold, som han var i aktion for lørdag aften. Her spillede højrebacken alle 90 minutter for hjemlandet, der på udebane besejrede Andorra med 2-0.

Det holdt dog hårdt for Nélson Semedo og co. Man kunne ikke få scoret i 1. halvleg. Derfor skiftede landstræneren Cristiano Ronaldo på banen. Han skulle kun bruge 20 minutter på at bringe portugiserne foran med 1-0 til stor jubel blandt portugiserne. Med små 4 minutter tilbage af kampen lukkede og slukkede Andre Silva opgøret, da han gjorde det til 2-0.

Portugal-mandskabets direkte modstandere fra Schweiz vandt dog også lørdag aften. De fører derfor gruppen med 27 point, mens Portugal ligger lige efter 24 point. Der venter nu en meget spændende kamp på tirsdag, hvor de to skal møde hinanden i Portugal. Her bliver det afgjort hvem af dem der går direkte til VM og hvem der skal ud i playoff. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nélson Semedo med i portugisisk 2-0 sejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder