Annonce


Annonce

Annonce

MD: Barca kigger på Uniteds Martial

Nyheder - 8. oktober 2017




21-årige Anthony Martial er ikke glad for sin situation i Manchester United, hvor han bestemt ikke er førstevalg i José Mourinhos planer oppe i angrebet. Det har blandt andet fået FC Barcelona til at kigge mod franskmanden, som meget vel kan være interesseret i et skifte væk fra Old Trafford. Det melder Mundo Deportivo i deres avis i dag.



Mourinho har flere spillere i truppen, som kan spille på de offensive pladser og det betyder blandt andet at formationen ofte kan variere hvilket flere gange er gået udover Martial. Romelu Lukaku er absolut førstevalg på toppen af Uniteds offensiv - oftest sammen med Marcus Rashford, som er blevet foretrukket foran Martial i venstre side af angrebet.



I øjeblikket er der blot tale om en 'overvågning' fra Barcelonas side. De følger med i udviklingen af Martials situation og hvis de finder det interessant nok, så kommer der et bud på bordet. Han vurderes til at have en markedsværdi på 30 millioner euro - hvad der svarer til 223 millioner kroner.

Martial skiftede Lyon ud med Monaco tilbage i 2013 før Manchester United hentede ham til Old Trafford i 2015. Hos den engelske klub er det blevet til 100 kampe og 30 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


MD: Barca kigger på Uniteds Martial

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder