Annonce


Annonce

Annonce

Mboula: Bedst for mig at skifte væk fra Barca

Nyheder - 9. oktober 2017




Jordi Mboula var et af de største talenter på Barcelonas ungdomshold, men i sommerens transfervindue valgte han at acceptere et tilbud fra Monaco og flytte til det franske land. Nu taler han ud og bekræfter, at catalanerne ønskede, at han blev.

- Jeg føler mig godt tilpas og jeg er rigtig glad. Jeg er midt i en tilpasningsperiode, hvor det handler om at jeg skal integreres i klubben. Jeg træner med førsteholdet men spiller med B-holdet. Folkene her i klubben har virkelig hjulpet mig meget.

- Det var en ære, at Monaco ville have mig. Jeg talte om det med min familie og min agent, og det var meget svært at forlade Barcelona. Men jeg mener, at det var bedst for min karriere i håbet om at udvikle mig som fodboldspiller.

- Det er svært i Barcelona og jeg så ikke tingene klart i klubben. Jeg kunne ikke se den røde tråd. De ønskede, at jeg blev, men det var min beslutning at skifte væk, fortæller Mboula ifølge Catalunya Radio.

Mboula er nomineret til Puskas-prisen med sit drømmemål for Barcelona mod Dortmund i Youth League. Se det her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mboula: Bedst for mig at skifte væk fra Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder