Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic-assist da Kroatien sikrede playoff-adgang

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 9. oktober 2017


Rakitic-assist da Kroatien sikrede playoff-adgang

Her til aften var FC Barcelonas midtbanespiller Ivan Rakitic i aktion for hjemlandet Kroatien, der var taget en tur til Ukraine for at møde ukrainerne i den sidste gruppespilskamp, hvor begge hold havde mulighed for at sikre sig en direkte billet til VM i Rusland til næste sommer. Det krævede dog, at gruppens førerhold fra Island tabte hjemme til Moldova.

Ivan Rakitic spillede hele kampen, som kroaterne vandt med 2-0. Det var Hoffenheim-kantspilleren Andrej Kramaric, som stod for de to mål. Det var dog først i 2. halvleg, at kroaterne fik netmaskerne til at blafre.

I 1. halvleg kunne de nemlig ikke få scoret, så der var kæmpe kroatisk jubel, da Andrej Kramaric fik scoret på hovedstød i det 62 minut på et flot oplæg fra Real Madrids Luka Modric. Bare otte minutter senere i det 70 minut lukkede og slukkede Andrej Kramaric kampen, da han gjorde det til 2-0 efter et fantastisk oplæg af FC Barcelonas Ivan Rakitic, der elegant lagde bolden på tværs af feltet.

Efter kampen var der naturligvis stor glæde blandt kroaterne, men det var dog Island der løb med den direkte billet til VM i Rusland, da de havde besejret Kosovo på hjemmebane med 2-0. Dermed venter der et playoff-spil for Ivan Rakitic og co. Lodtrækningen til playoff-spillet finder sted d. 17 oktober. Kampene skal afvikles i november måned.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder