Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sidste chance for Argentina i nat

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 10. oktober 2017


Sidste chance for Argentina i nat

Skal Messi, Mascherano og Argentina til VM i Rusland i 2018? Det får man svaret på i nat. Argentinerne har haft en håbløs tur i kvalifikationen, hvor man slet ikke har levet op til det vanlige niveau. Uden Messi har man haft store problemer - og med Messi har det været lidt bedre, men fortsat har argentinerne været under et kæmpe pres.

Ved seneste landsholdssamling dummede argentinerne sig utrolig meget, da de fik en matchbold efter Chiles to nederlag. I stedet for at forvandle kampene mod Uruguay og Venezuela til seks point, fik man kun to point og derfor kunne Chile med en sejr i torsdags overhale argentinerne, som kun klarede 0-0 hjemme mod Peru.

Med Messi på holdet har Argentina hentet 18 point i 9 kampe. Uden Messi har Argentina kun hentet 7 point i 8 kampe. I nat er Messi med og det er absolut sidste udkald, hvis man vil med til VM. Den sidste kamp i kvalifikationen venter og her skal argentinerne bruge en sejr på udebane mod Ecuador, hvor de bestemt ikke har været gode. Det er over 16 år siden, at argentinerne senest vandt ude mod Ecuador.

Stillingen
Brasilien: 38 point
Uruguay: 28
Chile: 26
Colombia: 26
...
Peru: 25
...
Argentina: 25
Paraguay: 24
Ecuador: 20
Bolivia: 14
Venezuela: 9

De fire øverste hold går direkte videre. Femtepladsen skal ud i play-off. Argentinas fordel i nat er, at Peru og Colombia møder hinanden mens Argentina møder Ecuador, som har udspillet sin chance. Til gengæld er der ingen lette kampe for Argentina - kan man ikke slå Venezuela på hjemmebane, så er man absolut ikke storfavorit til at slå Ecuador på udebane. Venezuela har vundet én kamp, spillet seks uafgjort og tabt 10 kampe. Altså med stor afstand rækkens klare taber.

Kampen kan du se direkte på Viaplay klokken 01.30 i nat. Faktisk kan du se samtlige fem kampe i nat på Viaplay. Gå til Viaplay her

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder