Cillessen holdt buret rent da Holland slog Sverige

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 10. oktober 2017

Tirsdag aften vogtede FC Barcelonas reservemålmand Jasper Cillessen buret for hjemlandet Holland, der på hjemmebane slog Sverige med 2-0. Hvis hollænderne skulle kvalificere sig til playoff-runden, så krævede det, at de besejrede svenskerne med 6 mål og dermed nappede andenpladsen. Det skete dog ikke, så derfor får vi ikke hollænderne og Jaspar Cillessen at se ved VM næste sommer, der afvikles i Rusland.

Jaspar Cillessen holdt dog buret rent i kampen mod svenskerne. Det var FC Bayern Münchens Arjen Robben, der stod for begge hollandske mål. Det første var efter 16 minutter, hvor kampens dommer gav hollænderne et straffespark. Det tog rutinerede Arjen Robben sig af. Han udnyttede chancen og gav hans mandskab en ønskestart på kampen. Efter 40 minutter var Arjen Robben i hopla igen og gjordet det til slutresultatet 2-0.

Sverige derimod er på trods af 2-0 nederlaget klar til playoff-spillet, hvor svenskerne blandt andet kan møde Danmark. De har imponeret i kvalifikationen, hvor de har lagt med i toppen af deres gruppe hele vejen igennem. Dog måtte de i sidste ende "nøjes" med en andenplads bag Frankrig, der endte med at tage den direkte billet til VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder