Umtiti og Digne med da Frankrig sikrede VM-billetten

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 10. oktober 2017

Samuel Umtiti og Lucas Digne var for anden kamp i streg med i startopstillingen for Frankrig, der tirsdag aften med en sejr over Hviderusland definitivt kunne sikre sig en direkte billet til VM i Rusland næste sommer. Kampen mod hviderusserne var meget tæt, men franskmændene endte med at gå fra kampen som sejrsherre. 2-1 endte kampen, der bød på tre mål i første halvleg og et hav af chancer til begge hold.

Frankrig kom foran efter 27 minutter, da Atletico Madrid-angriberen Antoine Griezmann gjorde det til 1-0 på et oplæg fra Juventus-midtbanemanden Blaise Matuidi. Bare seks minutter senere blev det 2-0 til Frankrig på et mål af Arsenal-angriberen Olivier Giroud. Lige inden pausefløjtet fik hviderusserne dog bragt spændingen tilbage i kampen, Anton Saroka fik bolden ind bag Frankrig-keeper Hugo Lloris.

Anden halvleg bød på et hav af kæmpe chancer til begge hold, men skarpheden manglede og derfor endte kampen med en fransk sejr på 2-1. Frankrig er dermed vindere af deres pulje, så de er klar til VM i Rusland, der skal afvikles næste sommer. Samuel Umtiti og Lucas Digne spillede begge hele kampen. De havde begge gode aktioner, men det franske forsvar så dog til tider noget usikkert ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder