Messi-hattrick sikrede Argentina VM-billetten

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 11. oktober 2017

Natten til onsdag dansk tid var det blevet tid til de altafgørende kampe i det sydamerikanske VM-kvalifikations gruppespil. Lionel Messi og Argentina var taget en tur til Ecuador, hvor argentinerne var tvunget til sejr, hvis de ville sikre sig en direkte billet til VM i Rusland og undgå at skulle ud i playoff. Det lykkedes dog for argentinerne at hive en 3-1 sejr i land, hvilket betyder, at Lionel Messi og co. er klar til VM næste sommer.

Argentina fik dog en mareridtsstart på kampen, for efter bare 37 sekunder kom Lionel Messi og co. bagud, da Ecuadors offensive profiler Roberto Ordonez og Romario Ibarra spillede den argentinske defensiv helt tynd med smukt kombinationssspil. Sidstnævnte Romario Ibarra var manden, der sendte bolden ind bag Argentina-keeper Sergio Romeo.

Argentina lagde sig dog ikke ned trods chokstarten. For bare ti minutter senere kom den forløsende udligning. Hvem andre end Lionel Messi stod for den. FC Barcelonas magiker tog sagen i egen hånd. Han afdriblede to mand, hvorefter han elegant lagde bolden videre til Angel Di Maria inde i Ecuador-feltet. PSG-spilleren sendte en perfekt førstegangsaflevering ind til Lionel Messi, som kom i løb og sikkert sparkede bolden i mål.

Bare otte minutter senere kom Argentina så foran. Igen var Lionel Messi på spil. Udenfor Ecuador-feltet opsnappede han en bold fra Ecuador-forsvarsspilleren, og uden tøven kanonerede Lionel Messi bolden ind bag Ecuador-keeperen. En brandvarm Lionel Messi var iskold i øjeblikket, hvor han fangede bolden fra forsvarsspilleren. Scoringen udløste naturligvis kæmpe stor jubel blandt Argentina-spillerne.

To mål var dog ikke nok for Argentinas troldmand. Et kvarter inde i anden halvleg scorede Lionel Messi endnu engang og fuldførte dermed sit hattrick. Et utroligt smukt mål af Lionel Messi. Argentineren modtog bolden udenfor feltet. Herefter satte han fart på ind i feltet. På smukkeste vis lopper Lionel Messi bolden over Ecuador-keeperen. Et fuldstændig fantastisk mål af troldmanden, der endnu engang leverede magiske ting på fodboldbanen fra øverste hylde.

Mere skete der ikke i kampen. Verdens bedste fodboldspiller slog til endnu engang. Lionel Messi sendte sit hjemland til VM i Rusland, der skal afvikles næste sommer. En kæmpe forløsning for Lionel Messi og co. der ikke har spillet godt igennem gruppespillet, men nu er den store fodboldnation endnu engang klar til VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder