Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona: Vi kan købe Coutinho til vinter

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 11. oktober 2017


Barcelona: Vi kan købe Coutinho til vinter

Barcelonas CEO, Oscar Grau, gennemgik i dag en masse tal for klubbens forventede indkomst i løbet af sæsonen og slog samtidig fast, at Barcelona rent økonomisk set er i stand til at hente Coutinho - eller hvilken som helt anden spiller.

- Vi er klar til at hente Coutinho eller en anden spiller, som trænerstaben beder os mig til vinter. Vi ønsker den stærkeste trup som overhovedet muligt. Vores mål er at skabe en bæredygtig trup uden tab.- I denne sæson kan vi præsentere den højeste indtægt af alle klubber i verden. Det forventede beløb for sæsonen lyder på 897 millioner euro (6,5 milliarder kroner).

Der er dog ikke tale om 6,5 milliarder kroner, som klubben kan fyre af på spillere, men en indtægt som bliver generet i løbet af sæsonen. Det er tal, som er blevet udregnet og som klubben officielt har bekræftet på sin hjemmeside.

Rent økonomisk har klubben aldrig nået så højt et beløb og derfor er der måske mulighed for, at klubben altså køber en stor stjernespiller til vinter, såfremt det hele falder på plads. Skulle pilen pege på Coutinho, så er Barcelona dog klar over, at han ikke kan deltage i Champions League, da han allerede har spillet for Liverpool i turneringen.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder