Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi bliver hyldet som en gud i Argentina

Af Mohammed Sayegh - 12. OKTOBER 2017


Messi bliver hyldet som en gud i Argentina


Argentina er en fodboldnation bestående af mange fodboldspiller. Landstræner Jorge Sampaoli kunne dog ikke udtage alle, og derfor måtte nogle se skuffede til, men resten forsøgte at spille sig til VM. Men selvom der var over 20 mand udtaget, så stjal Messi alle overskrifter - i gigantisk stil.Messis betydning var så voldsom i den seneste spillerunde, at den argentinske avis med base i Buenos Aires Pagina 12 gik all ind med et stort billede af af Jesus, som havde fået Messis ansigt. Derudover lavede de en helt sektion med overskriften 'El Massias', hvor der blev skrevet løs om alle de gode ting omkring Messsi.

Normalt får Messi ikke meget ros i hjemlandet, men efter kampen mod Ecuador gik argentinerne helt amok. Argentina var nemlig på vej ud af VM, men da Brasilien slog Chile og Argentina samtidig slog Ecuador, så var det nok til at sikre sig en direkte billet til VM. Og det var altså Messi, som scorede alle tre afgørende mål.

Faktisk er Messis betydning på holdet så voldsomt, at han er den eneste spiller, som har scoret et landsholdsmål i 11 måneder for Argentina. Kun ét selvmål er det blevet til mellem Messis mål.

Diario Olé skrev "Messi er Argentina" og "Tak til verdens bedste fodboldspiller". La Nacion gik simpelt med "Tak til Messi" mens El Territorio med stor skrev "Gigantiske Messi".

"Tre store mål af Messi sender Argentina til Rusland" skrev La Capital mens La Rioja skrev "Messi i topform tager Argentina til VM i Rusland".

Den tidligere kritik af Messi var slet ikke til at finde. Medierne gik all ind og var fyldt op med roser til Barcelona-manden, som nu deler en topscorerplads sammen med Luis Suárez. Med et hattrick mod Ecuador er Messi oppe på 21 mål i VM-kvalifikationen hvilket er samme antal som Luis Suárez, der scorede to gange mod Bolivia.Med til historien skal man også huske, at der i de tidligere dage var færre kampe til at score målene. VM kvalifikationen i CONMEBOL fylder 18 kampe - så mange var der ikke at spille for år tilbage.

Kommende kampe på Viaplay

15/12 - 21:00 Sevilla - Levante
16/12 - 13:30 Leicester - Crystal Palace
16/12 - 15:00 Inter - Udinese
16/12 - 16:00 Arsenal - Newcastle
16/12 - 16:15 Athletic Bilbao - Real Sociedad
16/12 - 18:00 Torino - Napoli
16/12 - 18:30 Manchester City - Tottenham
16/12 - 18:30 Eibar - Valencia
16/12 - 20:45 Atletico Madrid - Alaves
16/12 - 20:45 AS Roma - Cagliari
17/12 - 20:45 FC Barcelona - DeportivoUgens mest læste

Seneste nyheder