Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil have sponsornavn til Camp Nou

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 12. oktober 2017


Barca vil have sponsornavn til Camp Nou

Barcelonas bestyrelse har rigtig meget at se til og én af disse ting er at finde en sponsor, som er villig til at kaste minimum 1,5 milliarder kroner på bordet for at sikre sig navnerettighederne til Camp Nou. Klubben ønsker nemlig et sponsornavn til det store stadion.- Barcelona forhandler med globale selskaber, da de er på udkig efter en sponsor til Camp Nou. De ønsker at give navnerettigheden væk for sponsorpenge før arbejdet på det moderniserede stadion starter sommeren 2019, skriver avisen SPORT.

Klubben håber på, at man kan tjene omkring halvanden milliard kroner på at sælge stadionnavnet og allerede i det første kvartal af 2018 håber man på, at man har en seriøs aftale på plads, som man kan forhandle ud fra. Ifølge mediet er Barcelona på udkig efter en aftale, som får Camp Nou til at være det mest lukrative stadion i verden.

Camp Nou har plads til over 99.000 mennesker og fodboldbanen måler 105x68 meter. Den blev bygget tilbage i 1954-1957 og åbnede officielt den 24. september 1957. I 1995 gennemgik man en renovation af stadion og det samme i 2008. Kun i 1982 udvidede man med flere sæder. Det kostede omkring 2,2 milliarder kroner af bygge i sin tid.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Barcelona slår Leganés
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder