Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca klar med rekordstor bonus til Messi

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 12. oktober 2017


Barca klar med rekordstor bonus til Messi

FC Barcelona ønsker at gå langt for Lionel Messi. Nye historier fra spanske medier meddeler, at klubben er klar til at give Messi en ekstraordinær høj bonus forud for sin kontraktforlængelse. Pengene skal man finde gennem en sponsor til Camp Nou.

Tidligere på dagen kunne man her på BarcelonaFC.dk læse, at Barcelona leder efter en sponsor, som er klar til at spytte penge i klubklassen for at få navnerettigheder til Camp Nou. Her er målet, at man ud af de godt 1,5 milliarder kroner overfører 100 millioner euro til Messi som bonus for at underskrive sin kommende kontraktforlængelse. Klubben har aldrig givet så stor en bonus til én spiller tidligere, så der er tale om en rekordstor bonus.Ifølge Mundo Deportivo bruger Barcelona 84% af klubbens indtægter på lønninger. Der er et par løntunge spillere i truppen, så man leder konstant efter metoder for at få penge i kassen, så man kan belønne - og holde fast - i sine spillere.

Messis nuværende kontrakt udløber til sommer og han derfor forhandle frit med alle klubber fra januar. Selvom Bartomeu har sagt, at kontrakten er på plads, så er den ikke gyldig før Messi underskriver den. Og det har han endnu ikke gjort.

Messi har netop sendt Argentina til VM og skal nu forberede sig til Barcelonas svære udekamp mod Atletico Madrid på lørdag. En kamp, som du kan se på Viaplay - se kampprogrammet herunder.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Barcelona slår Leganés
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder