Barcelona måtte nøjes med uafgjort i Madrid

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 14. oktober 2017

Barcelona indtog Wanda Metropolitano for første gang i historien, da de ude mødte Atletico Madrid. Valverde havde valgt André Gomes på banen og en 4-4-2 formation, men det var først da Deulofeu kom ind som tredje angriber, at der for alvor kom farlige afslutninger mod det madrilenske mål. Saul åbnede opgøret med et flot mål mens Luis Suárez sikrede de catalanske gæster ét point.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Gomes, Iniesta, Messi og Suárez

Cillessen, Mascherano, Digne, Roberto, Denis, Paulinho og Deulofeu

- 1-0 21' - Saul
- 1-1 82' - Suárez

1'
- Messi laver en fin 1-2 med Suárez, formår at drible igennem forsvaret og når lige at skyde. Bolden stryger forbi mål. Hjørnespark til Barca.

3'
- Iniesta kommer til en fin afslutning efter højt genpres fra Barca-tropperne. Oblak redder bolden.

7'
- Griezmann kommer frem til en meget god chance, men skuddet bliver reddet af en aktiv ter Stegen.

9'
- ENDNU en chance til franskmanden! Han gennemdribler forsvaret og laver en tunnel på Piqué og kommer frem til et godt skud, der igen reddes af tyskeren mellem stolperne!

13' - Gult kort til Atletís Gabi. Noget tyndt, men dommeren tøvede ikke. Kampens første gule kort er givet.

15'
- Frispark på Correa af Umtiti. Førstnævnte falder lidt let til jorden, og dommeren beholder sine kort i lommerne.

20'
- MÅL TIL ATLETICO! Saúl modtager bolden fra Carrasco, og afslutter ude fra feltet. Aftenens første scoring på Wenda Metropolitano er en realitet. 1-0 til det madrilenske hjemmehold.

28'
- Rakitic slipper for gult kort efter at nærmest have kravlet op på Griezmann.

40'
- Spillet har været meget frem og tilbage mellem de to hold, men ingen reelle chancer der har testet de to målmænd. Gabi sparker til bolden, efter dommeren har fløjtet for frispark, men slipper for sit andet gule kort i kampen.

42'
- Messi får bolden af Rakitic og dribler igennem, men bliver stoppet kort inden midt i sin dribling.

43'
- Messi falder til jords inde i feltet, hvor han er omringet af tre mænd, hvilket gør det svært at se om der er straffe eller ej.

45'
- Idet der fløjtes til halvleg, får Rakitic et gult kort for en sen tackling på Griezmann, hvorefter der blev dømt viderespil.

Halvleg med Atlético i føring på mål af Saúl Niguez.

52'
- Kontra til Atlético Madrid, men Semedo når at indhente Correa.

55'
- Luis Suárez med et fantastisk langskud, dog er Oblak i stand til at parere bolden.

56'
- Messi omringet af fire Atlético-spillere og bliver i sidste ende tacklet af målscoreren Sául Niguez. - Frispark til Barcelona.

57' - Lionel Messi rammer stolpen på frispark!

58'
- Atlético foretager deres samt kampens første udskiftning. Ind går Nicolas Gaitan, som erstatter Angel Correa.

61'
- Barcelona laver deres første ændring og det bliver en dobbeltudskiftning. Både Semedo og Iniesta skiftes ud og Roberto samt Deulofeu sendes på banen.

66'
- Messi med en mulighed fra en meget skarp vinkel dog er Oblak ligeså skarp.

70'
- Messi med et af sine bedste chancer i kampen, hvor han forsøger at finde venstre hjørne men rammer en tand forbi og snitter stolpen.

73'
- Atlético Madrid klapper Yannick Carrasco ud og sender Thomas ind på banen.

79'
- Sidste udskiftning fra Barcelona. Brasilianske Paulinho erstatter Rakitic.

80'
- Luis Suárez med en kæmpe mulighed for at udligne, men han gør det ikke godt nok.

82' - MÅÅL!
- SÅ FORMÅR SUÁREZ AT FÅ BOLDEN IND I MÅL. Super flot overblik fra Sergi Roberto der formår at sende bolden ind over til Suárez som stensikkert header den ind og udligner til 1-1.

83’
- Endnu en forspildt chance af Luis Suárez. Gomes lægger den flot af, men uruguayaneren når ikke frem.

92’
- Dramatiske døende minutter. Farligt Barcelona spil på Atléticos banehalvdel resulterer i en hård tackling på Messi fra Giezmann som får tildelt det gule kort.

94’
- Verdens bedste forsøgte direkte på frisparket - dog uden held. Oblak håndterer det godt og dommeren fløjter af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder