Annonce


Annonce

Annonce

Nu gælder det Champions League

Nyheder - 15. oktober 2017




Wanda Metropolitano var rammen omkring det store spanske opgør mellem Barcelona og Atletico Madrid i aftes i La Liga, men nu handler det for Ernesto Valverde og co. om at omstille sig. I midtugen skal der igen spilles Champions League.

Barcelona topper gruppe D med seks point efter to kampe og en målscorer på 4-0. Sejrene hjemme mod Juventus og ude mod Sporting Lissabon har lagt et godt fundament for de kommende kampe og onsdag aften får man besøg af grækerne fra Olymapiakos, som har fået en elendig start på turneringen.

To kampe og to nederlag med en samlet målscorer på 2-5 er det blevet til. De ligger i bunden af rækken med Juventus og Sporting begge på tre point. Olympiakos var bagud 3-0 hjemme mod Sporting Lissabon i første spillerunde, men formåede at skabe spænding med 2-3 i slutminutterne, men det blev også kun ved det.

I andet forsøg tog de afsted til Torino hvor Juventus ventede. Her måtte de se sig besejret med 2-0 og nu skal de forsøge at tilspille sig point på Camp Nou onsdag aften.

Kampen kan du streame onsdag klokken 20.45 på Viaplay ved at trykke her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu gælder det Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder