Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luis Suárez: Vi havde fortjent alle tre point

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 15. oktober 2017


Luis Suárez: Vi havde fortjent alle tre point

Lørdag aften måtte FC Barcelona nøjes med et enkelt point på udebane mod Atlético Madrid, da kampen på Wanda Metropolitano i Madrid endte 1-1. Hjemmeholdet fra Atlético Madrid havde klart de største chancer i første halvleg. De kom også fortjent foran på et flot mål af spanske Saul. FC Barcelona-mandskabet fik dog kæmpet sig tilbage i anden halvleg. Den forløsende udligning kom dog først 8 minutter før tid. Her steg Luis Suárez til vejrs og headede et perfekt Sergi Roberto-indlæg i kassen.

Efter den vigtige udligning pressede FC Barcelona hjemmeholdet helt i bund. Faktisk havde det catalanske mandskab gigantiske muligheder for at tage alle 3 point med hjem til Barcelona. Luis Suárez, som havde udlignet til 1-1, fik nogle enorme chancer til sidst. Her manglede skarpheden hos uruguayaneren, der var en skuffet mand efter kampen, da han gav interview til pressen. Her gav han udtryk for, at det havde været fortjent, hvis FC Barcelona-mandskabet havde nappet sejren til sidst. Dog var han glad for, at holdet fortsat er ubesejret denne sæson.

- Lige nu er jeg rimelig skuffet. Jeg synes, at vi havde fortjent alle tre point i dag. Vi skabte mange flere chancer end dem. Specielt efter udligningen havde vi kæmpe chancer. Her skulle jeg selv have scoret. Det irriterer mig utroligt meget. Men det er selvfølgelig godkendt, at vi får et point med herfra. Atlético Madrid er et svært hold at spille i mod. Det er specielt ikke nemt at få point med hjem fra deres hjemmebane.

- Jeg er meget glad for, at vi fortsat er ubesejret denne sæson. Vi holder stadigvæk en afstand på seks point ned til Atlético Madrid. De er vores titel-rivaler, så det var vigtigt, at vi ikke tabte i dag.

- Deres defensiv er en af ligaens bedste. Deres målmand er også svær at score på. Det lykkedes dog at få sendt bolden ind forbi ham i dag. Sergi Roberto sendte en perfekt bold ind i hovedet på mig. Jeg er meget glad for, at målet var med til at sikre os et point, men jeg ærger mig stadig over mine spildte chancer til sidst. Nu skal vi dog kigge frem ad mod næste kamp, lød det fra Luis Suárez efter kampen.

Næste opgave for Luis Suárez og resten af FC Barcelona-mandskabet er på onsdag, når de får besøg af græske Olympiakos hjemme på Camp Nou i Champions League-gruppespillet. FC Barcelona har vundet de to første gruppespilskampe i denne sæsons udgave af Champions League. Derfor ligger den catalanske storklub også på førstepladsen i puljen. Grækerne fra Olympiakos har tabt deres første to kampe, så de tørster efter en sejr. Der er kickoff på onsdag kl. 20.45.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder