Annonce


Annonce

Annonce

Alcácers fremtid på spil

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 15. oktober 2017




I går var bare endnu en fridag for Alcácer, og den manglende spilletid og svingende form har sat Alcácer i en dårlig situation. Flere og flere rygter om et skifte kommer til livs eftersom Paco Alcácer har siddet over i samtlige kampe siden den 26. august, hvor han sidst var i dragten for at spille kampen mod Aláves. Men siden da har han måttet se med fra sidelinjen.

Ifølge teorien ser man Alcácer som backuppen for Luis Suárez når han er fraværende. Men selv i disse situationer har cheftræner, Ernesto Valverde, undladt at bruge Alcácer, og istedet for har man spillet Lionel Messi som en falsk nier.

Paco Alcácer har muligvis en chance for at vende sin nuværende situation. Får han ikke spilletid i henholdsvis Champions League på onsdag og/eller La Liga den. 22 oktober, er man sikker på han vil komme på banen i Copa del Rey opgøret mellem Murcia og Barcelona, hvor han har en stor mulighed for, at finde sin form og overbevise træneren samt tilhængerne. Ellers er der potentiale for en mulig afsked til januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alcácers fremtid på spil

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder