Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mourinho: Måske afslører jeg sandheden en dag

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 16. oktober 2017


Mourinho: Måske afslører jeg sandheden en dag

Da Barcelona i 2008 skulle hyre en ny træner var José Mourinho i blandt mulighederne, men portugiseren og den catalanske klub lukkede aldrig en aftale og i stedet rykkede man Pep Guardiola op for B-holdet og han leverede en historisk sæson.

I et interview med Telefoot forklarer Mourinho, at han ikke vil afsløre sandheden (for det mislykkede skifte) før han er meget, meget gammel.- Måske afslører jeg sandheden en dag. En del af min karriere vil jeg gerne holde skjult. Jeg vil fortælle sandheden når jeg er meget, meget gammel, forklarer han blandt andet i interviewet.

Siden har José Mourinho været forbi Real Madrid og det lader til at være en umulig opgave, at få job i Barcelona som træner for portugiseren i fremtiden. Han fortæller desuden at han ikke var glad i Real Madrid i sin tredje sæson.

- Min datter var lige begyndt på universitet i London og vi tænkte alle, at det var bedst, at familien var samlet. Det er sandt, at personlige grunde vejer højt, men det vigtigste (i forhold til Real Madrid-exitet) var, at jeg ikke var glad i min tredje sæson. Og mine bedste resultater kommer når jeg er glad, fortæller han yderligere.

Fra 1996-2000 arbejdede Mourinho som assistent i Barcelona.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder