Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona vil forbedre Umtitis kontrakt

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 16. oktober 2017


Barcelona vil forbedre Umtitis kontrakt

Tager man dagens ekstremt høje fodboldpriser i betragtning, så var det nærmest et tyveri, at Barcelona fik Samuel Umtiti til bare 25 millioner euro. Franskmanden har slået til fra første dag og er fast mand på holdet. Det vil Barcelona belønne.

Flere medier - heriblandt Mundo Deportivo - melder, at Barcelona er klar til at øge Umtitis løn og samtidig øge hans frikøbsklausul som pt. ligger på 60 millioner euro - eller hvad der svarer til 445 millioner kroner. Umiddelbart ønsker Barcelona at sætte frikøbsklausulen op så den lander på 750-900 millioner kroner.

23-årige Umtiti bragede ind på Barcelonas hold og fik 43 kampe under Luis Enrique i sidste sæson. Hidtil i denne sæson er det blevet til 10 kampe mens han allerede har spillet dobbelt så mange landskampe i år som han gjorde det sidste år. Fire landskampe blev det til i 2016 - i år har han netop rundet otte af slagsen.Umtiti var fast mand på Lyons mandskab i flere sæsoner og det fik flere europæiske topklubber til at vise interesse. Han var dog overbevist om, at det kun var Barcelona, som han selv ville til. Præsident Bartomeu breakede aftalen på et pressemøde på daværende tidspunkt og forklarede, at man altså kun gav 25 millioner for ham.

Statistik - denne sæson
Ligakampe: 6
Champions League kampe: 2
VM-kvalkampe: 5
Venskabskampe: 1
I alt: 14 kampe, 720 minutter, 0 mål, 0 assists 2 gule kort og 0 røde kort
syv ud af 10 kampe er endt med clean sheet siden september

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder