Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dr. Orava: Dembélé skulle have sagt noget

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 16. oktober 2017


Dr. Orava: Dembélé skulle have sagt noget

Dr. Sakari Orava har gennemført en succesfuld operation på franske Ousmane Dembélé, som netop nu er i gang med at komme sig i håbet om at vende tilbage til fodboldbanen hurtigst muligt. Ifølge Dr. Orava går alt efter planen.

Inden Dembélés skade så man franskmanden tage sig til låret i et træningspas og nu har lægen gennem linjerne bekræftet, at han faktisk havde problemer og egentlig var skadet, men han valgte ikke at sige noget.

- I øjeblikket går Dembélés genoptræning efter planen. Jeg er i kontakt med Dr. Pruna, som har taget over, men han sender rapporter til mig og ud fra dem kan jeg se, at alt går rigtig fint og at han er på vej tilbage.- Han er meget optimistisk - som alle unge fodboldspillere. Men det er vigtigt, at han er meget varsom, da han har været gennem en operation.

- Måske var for umodent, at han ikke sagde, at han følte ubehag. Presset han har følt, siden han skiftede til Barcelona, kan også have haft indflydelse på skaden, fortæller Dr. Orava videre.

Først blev Dembélé meldt ude i fire-fem kampe. Siden forlød det i pressen, at der var tale om to måneder og kort efter bekræftede Barcelona, at der var tale om 3-4 måneder. Den første måned er netop gået og nu venter der altså 2-3 måneder før han er klar igen.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder