Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverdes foretrukne startopstilling

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 17. oktober 2017


Valverdes foretrukne startopstilling

Da Ernesto Valverde kom til klubben gjorde han det klart for alle, at han ikke ønskede en alt for bred trup. Dette kom dog ikke som en overraskelse da Valverde flere gange har udtalt dette i andre klubber også.

FC Barcelonas førstehold består af hele 24 spillekort, som cheftræner Valverde frit kan gøre brug af. Og det er bestemt ikke nogen hemmelighed at han har spillet nogle flere gange end andre. Når det så er sagt så er der også hele fire spillere, som han slet ikke har gjort brug af. Her er der tale om Rafinha (skadet), Cillessen (anden målmand), Arda Turan og Vermaelen - de to sidst nævnte virker ikke til at være en del af Valverdes planer.

Man kan på baggrund af antal tildelte minutter til de forskellige spillere, sætte en fast ramme for, hvad Valverdes umiddelbare mest foretrukne opstilling er.Ud af de 20 spillere, som Valverde har gjort brug af, er der 11 af dem som har en spilletid i procent, som ligger over 50%. Der er tale om; Ter Stegen, Messi, Alba, Busquets, Rakitic, Umtiti, Pique, Suárez, Roberto, Iniesta og Semedo. Og det er de 11 spillere, der indgår i cheftrænerens foretrukne opstilling. Dog er der uvist med Dembélé som uheldigvis blev ramt af en slem skade. Det er ihvertfald en dyr mand at have på bænken når han er tilbage.

En anden ting, der også er klokkeklart, er at Valverde har to brikker, som er uundværlig for hans taktik. Lionel Messi og Ter Stegen har begge to fået 100% spilletid i alle de forskellige turneringer i sæsonen indtilvidere. Det vil sige de har fået spilletid i hele 1080 minutter uden pause.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder