Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Jeg er blevet mere moden i Barca

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 17. oktober 2017


Ter Stegen: Jeg er blevet mere moden i Barca

FC Barcelonas tyske målmand Marc Andre Ter Stegen har virkelig leveret målmandsspil fra øverste hylde denne sæson. Den 25-årige tysker har kamp efter kamp stået fantastisk, hvor han har vist enorm ro og sikkerhed nede i målet. Samtidig har den tyske landsholdskeeper disket op med kampafgørende redninger, når der har været mest brug for det.

Denne sæson har Marc Andre Ter Stegen gjort det fantastisk nede bagi sammen med resten af FC Barcelona-defensiven. Kun tre mål er blevet indkasseret i ti kampe. Det skal lige siges, at tyskeren ikke har haft en chance ved de få mål, som er blevet scoret mod FC Barcelona denne sæson. Han har også været førstevalget på det tyske landshold i fraværet af Manuel Neuer, så Marc Andre Ter Stegen har uden tvivl gang i karrierens bedste sæson.

Han har udviklet sig utroligt meget siden, at han blev FC Barcelonas førstevalg i buret, efter man solgte chilenske Claudio Bravo til Manchester City i 2016. Før hen var der stor konkurrence mellem de to, hvor Claudio Bravo stod kampene i ligaen og Marc Andre Ter Stegen i Champions League. Nu står tyskeren inden i buret hver eneste kamp. Det er virkelig noget, som betyder meget for keeperen.På et pressemøde forud for onsdagens Champions League-kamp mod græske Olympiakos gav Marc Andre Ter Stegen udtryk for, at han elsker klubben mere for hver dag der går.

- Jeg nyder virkelig at være en del af FC Barcelona. Jeg er igang med min fjerde sæson i klubben, som jeg elsker mere og mere for hver dag der går. Jeg udlever en kæmpe drøm lige nu. Jeg sætter stor pris på den enorme tillid fra træneren. Jeg synes, at jeg er faldet utroligt godt til i klubben i løbet af de seneste par år. Jeg er også blevet meget mere moden med tiden.

- Holdånden på holdet er virkelig unik. Jeg tror ikke, at man finder så fantastisk en kemi blandt spillerne som her. Jeg føler også, at jeg har udviklet mig utroligt meget i min tid i klubben. Jeg elsker også byen Barcelona utroligt meget, så det hele er bare perfekt, lød det fra Marc Andre Ter Stegen.

FC Barcelonas målmand er også kendt for at være utrolig dygtig med fødderne. På det område er han blevet utrolig selvsikker og en af de bedste målmænd i europæisk fodbold. På pressemødet gav han også udtryk for, at det er noget, som han har arbejdet utroligt meget med de seneste par sæsoner, da det er vigtigt at være god med fødderne, når du spiller for FC Barcelona. Også uanset, om du er målmand eller ej.

- Det vigtigste som målmand er selvfølgelig, at du disker op med redninger, der kan sikre holdet point. Men her i FC Barcelona skal målmændene også være utroligt skarpe med fødderne. Det er ikke kun spillerne, der skal kunne spille bolden sikkert rundt. Os målmænd skal stå klar nede bagi som en ekstra markspiller, som forsvarsspillerne kan spille, hvis de bliver presset.

- Her i FC Barcelona er det især vigtigt at kunne slå nogle kontrollerede afleveringer, da vi bygger spillet op helt nede fra eget målfelt. Vi skal også kunne modtage bolden med stor sikkerhed. Det er noget, som jeg har arbejdet meget med sammen med målmands-teamet. Jeg føler, at jeg er blevet rigtig god på det område, sagde Marc Andre Ter Stegen på pressemødet.

Tyske Marc Andre Ter Stegen har spillet 105 officielle kampe for FC Barcelona, siden han kom til klubben fra tyske Borussia Mönchengladbach i 2014. Onsdag aften står han med stor sandsynlighed sin kamp nr. 106 i Barca-trøjen, når FC Barcelona tager imod græske Olympiakos i Champions League-gruppespillet, hvor Marc Andre Ter Stegen indtil videre har vundet de to første kampe. Der er kickoff kl 20.45 dansk tid.


Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder