Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Guardiola: Ikke sammenlign De Bruyne med Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. oktober 2017


Guardiola: Ikke sammenlign De Bruyne med Messi

Inden man overhovedet overvejer at sammenligne Manchester Citys stjerne Kevin De Bruyne med den argentinske målmaskine Lionel Messi, burde man tage et kig ind i trofæ-skabet i begge klubber.

Her mangler belgieren nemlig stadig at bevise sit værd for englænderne, ved at hive titler hjem til sin klub.

Ordene kommer fra City-træneren Pep Guardiola som mener at sammenligningen istedet sætter belgieren under et unødvendigt stort pres i den engelske klub, skriver mediet Belfast Telegraph.

De Bruyne har været i topform for City og spillede en afgørende rolle i weekendens 7-2 massakre mod Stoke, hvor kreatøren var involveret i fire City-mål.

Belgieren havde, i ligakampen forinden, igen været afgørende med sit sejrsmål mod Chelsea, hvor den 26-årige endnu en gang slog sit navn fast overfor tilhængerne.Ifølge mediet havde Guardiola følgende at sige, da han blev spurgt ind til De Bruynes fremragende præstationer i England:

- Der er kun én spiller, som er den bedste. Hvis De Bruyne vil sammenlignes med ham, må han vinde titler først.

Spanierens henvisning har med al sandsynlighed peget i retning mod Barcelonas Lionel Messi, som Guardiola er stor fan af.

Dette kom til udtryk da City-træneren blev spurgt ind til De Bruynes niveau i forhold til den argentinske verdensstjerne.

- Det ville være en drøm for mig, hvis De Bruyne blev så god. Ikke kun for Kevin selv men for alle dem jeg har trænet, hvis de nærmede sig Messis niveau.

- Men jeg vil ikke lægge pres på De Bruyne. Kevin er både en ydmyg, men en fantastisk spiller som er elsket i omklædningsrummet.

- Messi er helt for sig selv. Han har scoret 60 mål i hver sæson de seneste otte eller ni år, sluttede Guardiola af med.

Manchester City møder i aften hjemme Napoli i Champions League, hvor englænderne både håber og satser på at Kevin De Bruyne holder sit høje niveau.


Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder