Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Heskey: Jeg tror, at Coutinho tager til Barcelona

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 17. oktober 2017


Heskey: Jeg tror, at Coutinho tager til Barcelona

Den 39-årige tidligere Leicester- og Liverpool-spiller Emile Heskey tror på, at Philippe Coutinho skifter Liverpool ud med Barcelona, selvom han ikke mener, at det er for det bedste. Alle spillere i Premier League håber på at komme til de to store spanske klubber, fortæller han.- Jeg mener ikke, at Coutinho bør skifte Liverpool ud, men jeg tror, at han ender med at skifte til Barcelona, fortæller Heskey ifølge Bet og følger op:

- Alle spillere i Premier League ønsker at skifte til Barcelona eller Real Madrid; det er to store klubber.

Liverpool har bestemt ikke fået den ønskede start på sæsonen, som de håbede på. Deres forsvar har været under stor kritik med 12 mål lukket ind i otte kampe mens offensiven har bidraget med 13 mål. Det giver dem en øjeblikkelig ottendeplads i Premier League - ni point bag topholdet Manchester City.

- Det har været meget blandet. Liverpool spiller godt frem i banen og de er spændende at kigge på rent offensivt, men der er grund til bekymring fordi de ikke har løst de defensive problemer.

- Det lader til, at Liverpool skal score fem mål i alle kampe, fordi de lukker 3-4 mål ind. Balancen er prioriteten, analyserer Heskey.

I går kom det frem - via. Sky Sport og Don Balon - at Barcelona har valgt at fjerne Coutinho fra indkøbslisten og i stedet rettet sigtekornet mod Thiago.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder