Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Far: Svært at forhandle med en skadet spiller

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 17. oktober 2017


Far: Svært at forhandle med en skadet spiller

Rafinha er pt. skadet og har været det i en længere periode. Han blev opereret for nyligt og egentlig er der ingen deadline for hvornår han vender tilbage til fodboldbanen. Han arbejder hårdt i håbet om at komme tilbage hurtigst muligt, men Barcelona udgiver meget få nyheder omkring brasilianeren.

Hans far, Mazinho, slår dog fast, at man ikke har forhandlet med nogle klubber og at fokus lige nu er rettet mod genoptræningen så han kan komme tilbage i form.- Rafinha er snart tilbage.

- Det vigtigste er, at han har det bedre nu. Vores fokus er, at han kommer tilbage for at spille fodbold. Vi har ikke talt med nogle klubber, da det er svært at forhandle om en skadet spiller.

- Derudover; vi har ingen interesse i at forhandle. Vi er på kontrakt i Barcelona. Rafinha har det godt, han genoptræner og arbejder hårdt. Vi har haft et perfekt forhold til Barcelona siden 2005 og jeg har intet at brokke mig over.

- Jeg tror ikke på, at Rafinha har problemer med træneren eller det system, han har indført. Han er den type spiller, som kan spille sig ind i hvilket som helst system på hvilken som helst plads, fortæller farmand Mazinho ifølge Football Espana.

For lidt over to uger siden bekræftede Barcelona, at Rafinha havde gennemgået en succesfuld knæoperation. Det var anden gang i år, at han gennemgik en knæoperation.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder