Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fernández på Bernabeu for at kigge på Eriksen?

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 18. oktober 2017


Fernández på Bernabeu for at kigge på Eriksen?

Tirsdag aften var det blevet tid til endnu en runde af gruppespillet i årets udgave af Champions League. FC Barcelona skal først møde græske Olympiakos på Camp Nou i aften. Derfor var klubbens sportsdirektør Robert Fernández taget en tur til Madrid for at overvære kampen mellem Real Madrid og Tottenham fra tribunen.

Efter kampen er der opstået spekulationer angående Robert Fernández visit på Santiago Bernabeu. For hvad i alverden skulle han der? FC Barcelona skal først møde Real Madrid til december. Så et visit på Santiago Bernabeu for at se ærkerivalerne spille kan vidst godt udelukkes.Noget tyder på, at Robert Fernández tog til Madrid for at se flere Tottenham-spillere an. Specielt danske Christian Eriksen skulle være interessant for FC Barcelona. Han er i flere omgange blevet sat i forbindelse med et skifte til den catalanske storklub. Derfor er det ikke usandsynligt, at Robert Fernández holdte ekstra meget øje med ham.

25-årige Christian Eriksen er en af nøglespillerne på Tottenham-mandskabet. I Premier League bidrager med mål og mange smukke assist til sine medspillere. Hans spillestil passer perfekt til FC Barcelonas. Christian Eriksen er utroligt dygtig til at holde i bolden samt slå afleveringer, der kan splitte et hvert forsvar ad.

Det er også blevet nævnt, at han kan være et alternativ i stedet for Liverpools Philippe Coutinho, der også er i kikkerten hos FC Barcelona.

Tirsdag aften viste han i små glimt, hvorfor han er en, som flere storklubber holder øje med. Tottenham fik et 1-1 resultat med fra Madrid. Så ud fra aftenenes svære kamp for Tottenham, så er Robert Fernández formentlig rejst hjem til Barcelona med et godt indtryk af danskeren.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder