Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paulinho: Det er en kæmpe ære at spille med Messi

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 18. oktober 2017


Paulinho: Det er en kæmpe ære at spille med Messi

FC Barcelona hentede i sommerens transfervindue brasilianske Paulinho fra kinesiske Guangzhou Evergrande. Siden da har Paulinho for alvor spillet sig ind på holdet. Han har leveret nogle glimrende præstationer i de kampe, hvor Ernesto Valverde har givet ham chancen. Blandt andet scorede han det afgørende mål i FC Barcelonas 2-1 sejr på udebane over Getafe tilbage i forrige måned.

På et pressemøde forud for onsdagens Champions League kamp mod græske Olympiakos på Camp Nou, gav brasilianske Paulinho udtryk for, at han er meget tilfreds med hans start hos FC Barcelona. Han føler, at han er ved at finde sig til rette. Paulinho takkede især også en af holdkammeraterne for at have hjulpet ham med at falde så godt til.

- Jeg er virkelig begyndt at føle mig hjemme her i Barcelona. Jeg er også faldet utroligt godt ind på holdet, Samtidig har jeg fået massere af spilletid. Det er jeg meget taknemmelig for. Der er dog en, som har taget ekstra godt imod mig.

- Lionel Messi har virkelig sørget for, at jeg har fået en god start i klubben. Det er en kæmpe ære for mig at spille med ham. Han er verdens bedste fodboldspiller, og vi vil som hold hjælpe ham så meget som muligt, så han kan bevare den status.

29-årige Paulinho har fået spilletid i de seneste 9 kampe, hvor han både har prøvet at starte inde og få indhop som indskifter. Han bringer en masse fysik og indgår godt i kombinationsspillet med resten af holdkammeraterne. Paulinho selv betegner også sig selv som en meget løbestærk boks til boks spiller.

- Jeg har meget frihed, når jeg render rundt inde på banen. Træneren giver mig lov til at komme med frem ad banen for at være med til at afslutte angrebene. Jeg skal dog være klar til at tage løbet tilbage for at være med til at forsvare, hvis vi mister bolden til modstanderen.

- Jeg nyder altså min tilværelse her i Barcelona. Det er en kæmpe motivation i sig selv at spille for klubben. Jeg arbejder hver dag for at blive bedre. Jeg vil bare hjælpe mig hoold til sejr, så vi kan vinde trofæer sammen.

Næste opgave for Paulinho og FC Barcelona er onsdag aften, når tredje runde af Champions League-gruppespillet skal spilles. Her kommer græske Olympiakos på besøg. Kampen starter kl. 20.45, og den kan ses på Viaplay.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder