Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barcelona jagter ung Liverpool-komet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. oktober 2017


Medie: Barcelona jagter ung Liverpool-komet

FC Barcelona har i flere måneder, uden held, forsøgt at charmere sig ind på Liverpool i håb om at lande en aftale med den brasilianske stjerne Philippe Coutinho.

Men Liverpool vil under ingen omstændigheder give slip på truppens største stjerne, uanset beløbets størrelse - noget som træner Jurgen Klopp har stået fast på sidens sagaens start.

Det spanske nyhedsmedie Don Balon hævder nu at Barcelonas træner Ernesto Valverde angiveligt skulle være interesseret i endnu en Liverpool-spiller.

Stortalentet Ben Woodburn er nemlig i kikkerten.Den unge waliser, som blev 18 år i sidste uge, skulle dog være tæt på at underskrive en ny kontrakt med englænderne.

Woodburn, som blev Liverpools yngste målscorer nogensinde da han scorede mod Leeds i en pokalkamp i sidste sæson, har også været inde i landsholdsvarmen i Wales.

Mediet Don Balon hævder desuden at Barcelona skulle have fulgt det unge talent i flere år efterhånden. Waliseren har endda været til prøvetræning på Camp Nou, da offensivspilleren var 13 år gammel.

La Liga-holdet Espanyol har også været interesseret i Woodburn i sin tid, men valgte at trække følehornene til sig.

Om Liverpool vil skille sig af med et af klubbens største talenter, melder historien intet om.


Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder