Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barcelona jagter ung Liverpool-komet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. oktober 2017


Medie: Barcelona jagter ung Liverpool-komet

FC Barcelona har i flere måneder, uden held, forsøgt at charmere sig ind på Liverpool i håb om at lande en aftale med den brasilianske stjerne Philippe Coutinho.

Men Liverpool vil under ingen omstændigheder give slip på truppens største stjerne, uanset beløbets størrelse - noget som træner Jurgen Klopp har stået fast på sidens sagaens start.

Det spanske nyhedsmedie Don Balon hævder nu at Barcelonas træner Ernesto Valverde angiveligt skulle være interesseret i endnu en Liverpool-spiller.

Stortalentet Ben Woodburn er nemlig i kikkerten.Den unge waliser, som blev 18 år i sidste uge, skulle dog være tæt på at underskrive en ny kontrakt med englænderne.

Woodburn, som blev Liverpools yngste målscorer nogensinde da han scorede mod Leeds i en pokalkamp i sidste sæson, har også været inde i landsholdsvarmen i Wales.

Mediet Don Balon hævder desuden at Barcelona skulle have fulgt det unge talent i flere år efterhånden. Waliseren har endda været til prøvetræning på Camp Nou, da offensivspilleren var 13 år gammel.

La Liga-holdet Espanyol har også været interesseret i Woodburn i sin tid, men valgte at trække følehornene til sig.

Om Liverpool vil skille sig af med et af klubbens største talenter, melder historien intet om.
Få odds 9,00 på at Brøndby IF slår Randers FC
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder