Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde forsvarer Pique efter udvisning

Af Sajad Koftan - 19. OKTOBER 2017


Valverde forsvarer Pique efter udvisning


Efter gårsdagens sejr på 3-1 over græske Olympiakos, var Barcelonas cheftræner Ernesto Valverde hurtigt ude at forsvare sin forsvars-styrmand Gerard Pique, efter sidstnævntes udvisning.

Valverdes tropper spillede det meste af opgøret med ti mand, efter at Pique blev sendt i bad lige før afslutningen på første halvleg.

Pique fik sit første gule kort tidligt i kampen da han stoppede Olympiakos´s Vadis Odjidja-Ofoe i et græsk angreb, mens den skotske dommer så sig nødsaget til at trække sit andet gule kort op ad lommen, da Pique brugte sin arm til at score Barcas andet mål.

- Pique ? Jeg har ikke set de langsomme gengivelser fra episoden, men jeg er sikker på at det var en instinktiv handling så tæt på målet - blev Valverde citeret for at sige, da de catalanske journalister fiskede efter kommentarer efter kampen.

På trods af det græske overtal i det meste af kampen var Barcelona i fuld kontrol kampen igennem, dog uden at sprudle eller dominere. Barca-træneren gav sit syn på forløbet.

- Vi vidste at Olympiakos ville blive stærkere efter vores udvisning, og derfor var Messis mål til 2-0 meget vigtig for kampens forløb.

- Olympiakos kom for at forsvare og satse på kontra-angreb. Vi er dog vant til at spille mod modstandere, som nærmest står foran deres eget mål for at forsvare.

- Men Messi ændrede kampen på et meget vigtigt tidspunkt.

Barcelona har nu vundet deres første tre kampe i deres CL-gruppe.

Kommende kampe på Viaplay

17/01 - 19:00 Valencia - Alaves
17/01 - 19:00 Atletico Madrid - Sevilla
17/01 - 20:45 Chelsea - Norwich
17/01 - 21:00 Espanyol - FC Barcelona
17/01 - 21:00 Paris SG - Dijon
18/01 - 21:30 Leganés - Real Madrid
19/01 - 20:45 Derby - Bristol
19/01 - 21:00 Getafe - Athletic Bilbao
Ugens mest læste

Seneste nyheder