Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi indtog druesukker-tablet inden mål

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. oktober 2017


Messi indtog druesukker-tablet inden mål

Lionel Messi løb med de fleste overskrifter i både Spanien og resten af Europa dagen derpå, efter at den argentinske troldmand igen var i centrum i gårsdagens Olympiakos-kamp med sit mål nummer 100 i europæisk sammenhæng.

Messis frisparksperle til 2-0 var medvirkende til at Barca kunne ånde lettet op og dermed cruise sejren i land, på trods af at være i undertal efter at Gerard Pique blev udvist kort før halvleg.

Men der var dog en episode i første halvleg omhandlende Lionel Messi, som har skabt ualmindelig meget debat på de sociale medier.Efter blot 10 minutter af gårsdagens kamp, fik kameraet fanget Messi mens argentineren rakte ned under sin venstre strømpe, hvorefter Messi hurtigt fik indtaget noget som var svært at lokalisere fra et tv-perspektiv.

Det spanske medie Sport hævder at mysteriet er løst fra deres side. En catalansk radiovært på avisen påstår nemlig at Messis "snack" højst sandsynligt har været en druesukker-tablet.

Samtidig nævner journalisten at druesukker helst skal indtages senest et kvarter inde i en fysisk aktivitet, da den på denne måde har sin bedste virkning, nu når kroppen er mest modtagelig netop på dette tidspunkt af aktiviteten.

Det er dog ganske almindeligt for top-atleter at indtage druesukker, men sjældent er det set så åbenlyst under en kamp. Derimod er det mest normalt at indtage tabletter under opvarmningen eller før kampen.

Ikke desto mindre havde det en positiv effekt på Messi, som styrede Camp Nou mod endnu en sejr i årets Champions League-turnering.

Selvom det var argentinerens mål nummer 100 i Europa, er det dog "kun" mål nummer 97 i Champions League, da Messi jo har scoret tre kasser i Super Cuppen.

Kun 122 kampe har det taget den Messi, at nå denne rekord.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder