Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nu mødes Coutinho-agent med Liverpool

Nyheder - 20. oktober 2017




Gennem hele sommeren var der konstant historier, der sendte Philippe Coutinho til Barcelona. Den catalanske storklub arbejdede hårdt på at overbevise Liverpool om et salg, men den engelske klub holdt fast i, at de ikke ville sælge brasilianeren, som ellers havde givet klart besked om, at han ville til Barcelona.

Da transfervinduet lukkede i, kommenterede Coutinho på sagen hvor han gjorde det klart, at han gerne ville skifte, men at det krævede, at alle parter blev enig. Herefter fortalte han, at der ikke er indgået en aftale om, at han kan skifte til januar når transfervinduet åbner igen. Men Mundo Deportivo erfarer, at Liverpool har lovet ham et januar-skifte.



Derfor skal én af Coutinhos repræsentanter Kiavash Joorabchian, mødes med Liverpool i næste uge for at indlede forhandlingerne. Coutinho vil til Barcelona og Barcelona vil have Coutinho - men Liverpool skal absolut ikke forvente 200 millioner euro.

Barcelona skulle angiveligt være klar på at sende 80 millioner euro (600 millioner kroner) til Liverpool og derudover indgå aftaler om variabler på op til 225 millioner kroner. Altså kan prisen gå hen og blive 825 millioner kroner. Det er langt fra de 1,4 milliarder kroner, Liverpool bad om i sommers.

Tidligere på måneden bekræftede Barcelonas Oscar Grau, at klubben har råd til Coutinho og alt tyder derfor på, at Barcelona fortsat er interesseret i at hente brasilianeren. Skulle det ske, at de henter ham til januar, så er han låst i Champions League, da han allerede har deltaget i turneringen for Liverpool. Det er blandt andet et af Barcelonas argumenter til at nedsætte prisen.

Efter sommerens cirkus, blev Coutinho stille og roligt kørt ind på Liverpool-holdet igen. Han gad nemlig ikke spille for klubben før der var en afgørelse. Han har siden leveret præcis det, som man kender ham for: flotte tekniske detaljer, driblinger, stort overblik, gode aflevering og ikke mindst kongemål fra distancen.

Transfervinduet i England og Spanien åbner den 1. januar 2018. I England er den sidste dag den 31. januar, mens man i Spanien har frem til den 2. februar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu mødes Coutinho-agent med Liverpool

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder