Annonce


Annonce

Annonce

Valverde roser Denis, Paco, Suárez og Digne

Nyheder - 22. oktober 2017




Ernesto Valverde fortsætter sin imponerende stime som træner. Holdet er fortsat ubesejret siden den tidligere Athletic Bilbao-træner overtog roret ved Barcelona, og i dag besejrede Barca ligaens nuværende bundhold Málaga med to mål, hvoraf det første er op til stor debat.

Valverde blev adspurgt til hvorvidt bolden var ude inden Lucas Dignes indlæg til Deulofeus mål, og han erkendte, at han selv var i tvivl:

- Fra bænken kunne jeg ikke se det, men der var i hvert fald tvivl omkring det, forklarer træneren, kort efter kampen.

Valverde var dog, på trods af det kontroversielle mål, der nok ikke skulle have været dømt, glad for resultatet og sendte ord mod begge Suárez-spillere, Paco Alcácer, Lucas Digne og Andrés Iniesta.

Omkring Luis Suárez:

Han ser god ud i mine øjne. Det er hans tredje kamp på seks dage. Han havde en rigtig god kamp mod Atlético og kæmpede konstant mod Olympiakos, men han får altid chancer, roser Valverde, og fortsætter:

- Den aggressivitet, han har, garanterer at han altid vil være dér, hvor han skal være. Jo flere chancer han brænder, jo bedre, fordi han er netop dér hvor han skal være.

Suárez var bestemt ikke glad for sin udskiftning, og trampede på jorden efter han gik af banen, men Valverde forsikrer, at spillerens værdi for holdet ikke har ændret sig:

- Han er sin vægt i guld for os. Suárez er ambitiøs, og ingen kan lide at blive taget af banen. Alle vil spille, alle vil starte inde… jeg synes ikke, at der er noget problem.

Omkring Andrés Iniesta:

Iniesta giver os kontrol. Holdet spiller med hans spillestil. Han spiller (ofte, red.) og i dag spillede han hele kampen. Han er vigtig, men vi må se (om minutterne kan holde, red.) som sæsonen fremskrider.

Omkring Paco Alcácer:

Jeg vil ikke lyve: han er en spiller, der ikke har spillet meget, men jeg tænkte han ville tilføre os noget i dag. Han er i konstant bevægelse, og prøver konstant at slippe fri fra sin mand (der dækker ham op, red.).

Valverde blev adspurgt omkring spillerens moral på holdet, og her fik spilleren lidt ros fra den nytilkomne træner:

- Det er ikke alle, der kan få spilletid, og nogle gange må man vænne sig til at spille mindre, andre gange mere… men han træner godt.

Omkring Lucas Digne:

Han er en spiller, vi tror på, og vi tror på han kan tilføre holdet meget. Ham og Jordi (Alba, red.) er spillere, der giver garantier på den position (venstrebacken, red.), fortæller Valverde, og taler efterfølgende om de to venstrebacks spilletid:

- Jeg har brugt Jordi i starten af sæsonen, men jeg er sikker på, at (Lucas, red.) Digne nok skal spille. Han gør det meget godt, og vi er rigtig glade for ham.

Omkring Denis Suárez:

Hvad kan jeg sige? Han har spillet på venstresiden i andre kampe. Der er kampe for alle spillere, det er en lang sæson. Denis er en god spiller, og vi håber kan får chancer og fortsat udvikler sig. Alle prøver at gøre det samme; det er at kæmpe for at forblive på holdet.

Efter gårsdagens sejr, er Barcelona fortsat i toppen af ligatabellen, mens Valencia efter en pragtfuld start hviler på andenpladsen. De har et forspring på henholdsvis fire og fem point over Real Madrid og Atlético Madrid, der er på en tredje- og fjerdeplads, med et point til forskel mellem de to hold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde roser Denis, Paco, Suárez og Digne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder