Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta: Jeg forstår Malagas frustrationer

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 22. oktober 2017




Lørdag vandt FC Barcelona med 2-0 hjemme på Camp Nou over Malaga. Gerard Deulofeu bragte FC Barcelona foran efter bare 2 minutter. I anden halvleg lukkede Andres Iniesta kampen med en 2-0 scoring. FC Barcelonas første mål var dog noget kontroversielt. Her sendte Lucas Digne et indlæg fra baglinjen skråt tilbage i feltet, hvor Gerard Deulofeu sendte bolden i nettet. Bolden havde dog været ude, inden Lucas Digne smækkede indlægget ind over. Derfor var der naturligvis store protester fra Malaga-spillerne, hvilket Andres Iniesta har fuld forståelse for.

- Jeg forstår fuldt ud, at Malaga er frustreret over vores mål til 1-0. Bolden var klart ude, så der skulle være dømt målspark. Det er dog aldrig nemt at være dommer. De skal tage hurtige beslutninger hele tiden. Nogle gange ser de ikke alt. Det er aldrig sjovt at komme bagud. Specielt heller ikke så tidligt og på udebane, så jeg har fuld forståelse for deres frustrationer.

- Vi vidste godt inden kampen, at det ville blive en svær kamp. I sidste sæson tog Malaga fem point fra os. De ville naturligvis gerne drille os igen i dag, men vi spillede vores spil og bevarede koncentrationen. Der er selvfølgelig nogle ting, som vi skal gøre bedre, men lige nu er vi bare glade for sejren. Så må vi arbejde med de ting på træningsbanen, sagde Andres Iniesta efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Jeg forstår Malagas frustrationer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder