Annonce


Annonce

Annonce

Robert Fernández: Vi har verdens bedste hold

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 23. oktober 2017




FC Barcelona hentede i sommerens transfervindue flere spillere til klubben for store beløber. Ser man bort fra langtidsskadet Ousmane Dembélé, så har nyindkøbene gjort det glimrende i sæsonstarten. Hele holdet har især også leveret forrygende resultater.

Lige nu fører FC Barcelona La Liga med fire point ned til 2. pladsen. Her har man vundet otte kampe og spillet en enkelt uafgjort på udebane mod Atlético Madrid. I Champions League-gruppespillet har man hevet maksimum point hjem med tre sejre i tre kampe. FC Barcelonas sportsdirektør, Robert Fernández var i wekkenden ude at rose holdet for den flotte sæsonstart.

- Jeg synes, at vi har verdens bedste hold. Hvorfor synes jeg vi har det? Det er fordi, at der er en enorm vinder mentalitet på dette hold. Det er der hvert år. Holdet er en blanding af spillere, som har været en del af klubben siden de var helt små og så nye dygtige spillere, som har taget klubben med storm. Jeg er meget tilfreds med vores sæsonstart, sagde Robert Fernández til en generalforsamling i lørdags. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Robert Fernández: Vi har verdens bedste hold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder