Annonce


Annonce

Annonce

Overblik: Over 400 skadesdage for Vermaelen

Nyheder - 28. oktober 2017




FC Barcelona købte Thomas Vermaelen mens han var skadet. Og skadet har han været stort set lige siden. Han fik lov til at spille sine første officielle minutter under Valverde i midtugens Copa del Rey-kamp ude mod Murcia - men én kamp var én kamp for meget.

Efter kampen har Barcelona nemlig atter engang meldt ham skadet, selvom han var 100 procent fit til at spille 90 minutter i pokalkampen. Hofteproblemer holder ham ude af kampen i aften mod Athletic Bilbao og det er efterhånden useriøst, at Barcelona fortsat holder ham i klubben. Han har absolut ikke bidraget med nok og er mere skadet end klar.

Han har været i Barcelona siden 2014 og har været skadet hele syv gange. Derudover var han skadet tre gange i sidste sæson, hvor han var udlejet til AS Roma. Det er altså 10 skader på tre år - og i alt har han misset 88 kampe. Det tal stiger i forbindelse med den nye hofteskade.



I alt har Vermaelen været skadet i 419 dage siden han tog skiftet fra Arsenal til FC Barcelona. Den længste skadesperiode lød på 175 dage, da han tilbage i oktober 2017 var skadet godt et halvt år. Derudover havde han en skadesperiode på 75 dage fra den 8. september 2016 til den 22. november 2016.

Arsenal måtte også se Vermaelen på skadeslisten i mange perioder. Han nåede næsten op på 500 dage som skadet før han rykkede til Catalonien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: Over 400 skadesdage for Vermaelen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder