Annonce


Annonce

Annonce

Semedo: Vi havde håbet på en sejr

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 1. november 2017




Det var en flok skuffede FC Barcelona-spillere, der evaluerede på tirsdagens 0-0 kamp på udebane mod græske Olympiakos i Champions League-gruppespillet. FC Barcelona havde bestemt muligheder for at vinde kampen, men skarpheden manglede i de afgørende situationer.

De var store favoritter inden opgøret, da de havde besejret Olympiakos hjemme på Camp Nou med 3-1 for to uger siden. Det lykkedes dog ikke for FC Barcelona mandskabet af bryde igennem grækernes solide forsvar, hvilket var til stor skuffelse for bl.a. portugisiske Nélson Semedo, som talte med pressen efter kampen.

- Vi er allesammen rimeligt skuffet lige nu. Det er frustrerende, at vi ikke får alle tre point med her fra. Det uafgjorte resultat føles lidt som et nederlag. Vi vil jo gerne vinde hver eneste kamp og score mål hver gang, så vi kan glæde vores fans. Det lykkedes dog desværre ikke for os i dag.

- De stod meget langt tilbage. Vi har det ikke nemt mod hold, der stiller sig langt tilbage på banen. Det er noget, som vi skal arbejde på, for det er med stor sikkerhed ikke det sidste hold, som vi møder denne sæson, der stiller alle mand tilbage for at forsvare. Nu ser vi dog frem mod næste kamp, som skal vindes, så vi kan gøre vores fans glade igen og bevare vores forspring i La Liga, lød det fra Nélson Semedo efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Semedo: Vi havde håbet på en sejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder