Annonce


Annonce

Annonce

Busquets: Det var en meget vanskelig kamp

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 1. november 2017




Sergio Busquets og FC Barcelona måtte tirsdag aften nøjes med et enkelt point i udekampen mod græske Olympiakos i fjerde runde af Champions League-gruppespillet. Det var en kamp, hvor FC Barcelonas spil ikke kørte på skinner. Det skyldtes, at grækerne stod meget langt tilbage på banen og gjorde det svært at bryde igennem deres forsvar. Efter kampen var det en tydelig frustreret Sergio Busquets, som talte med pressen angående 0-0 kampen.

- Vi forsøgte virkelig at få scoret i dag. Vi havde chancerne og fik sendt flere gode forsøg afsted på mål, men deres målmand spillede også sin karrieres bedste kamp inde i målet. Han stod en meget flot kamp. Det var en meget vanskelig kamp, da de stod utroligt langt tilbage på banen med alle deres spillere.

- Vi kontrollerede dog kampen, men når man ikke scorer på sine chancer, så vinder man ikke fodboldkampe. Det må vi hjem og arbejde på. Vi ligger dog stadig i en glimrende position øverst i gruppespillets tabel, så det er stadig godkendt. Det er rart, at vores skæbne lægger i vores egne hænder. Nu skal vi bare gøre det endegyldigt færdigt i de to sidste gruppespilskampe. Lige nu lægger vi dog i første omgang alt fokus på næste La Liga kamp mod Sevilla, sagde Sergio Busquets efter kampen til pressen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Det var en meget vanskelig kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder