Annonce


Annonce

Annonce

Græsk Messi-fan fik selfie under kampen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 1. november 2017




Den argentinske troldmand Lionel Messi bliver, af mange sportsfolk på kryds og tværs, betegnet som historiens bedste fodboldspiller.

Af den grund har den eminente argentiner en fanskare som dækker det meste af verdens afkroge.

Derfor forventes det altid at sikkerheden er på sit allerhøjeste på alverdens stadions, når Lionel Messi betræder alverdens fodboldbaner.

Tilskuerne er ellevilde uanset om man holder med magiske Messi og Barcelona, eller Olympiakos for den sags skyld.

I gårsdagens kamp blev det bevist endnu en gang at der, i forhold til de sikkerhedsmæssige foranstaltninger under CL-kampene i Grækenland, stadig er lang vej endnu.



To gange lykkedes det nemlig for de græske fans, at spurte ned på banen til deres argentinske idol under gårsdagens kamp mellem Barcelona og Olympiakos.

Ifølge det spanske medie Marca indtraf den første episode i første halvleg, da en fan løb ned og fik givet Messi et kram.

I anden halvleg fortsatte fan-showet.

Endnu en fan fik frit løb ned på banen og fik endda både krammet og snappet en selfie, sammen med deres argentinske stjerne.

Alt imens slentrede de tunge sikkerhedsvagter langsomt hen imod bane-løberne, i et desperat forsøg på at gøre en ende på den uheldige sikkerheds-brist, som kunne have været meget mere alvorlig for de, tilsyneladende, meget sårbare spillere på banen i Grækenland.

Desværre er det ikke altid kærlige krammer og gode hensigter disse bane-løbere har i ærmet, når de afbryder kampene.

Spørgsmålet er nu om UEFA overvejer at åbne en sag mod Olympiakos, da sådanne situationer jo let kan friste andre fans til at invadere banerne.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Græsk Messi-fan fik selfie under kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder