Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde har ikke samme formål som Enrique

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 6. november 2017


Valverde har ikke samme formål som Enrique

Efter et nogenlunde kedeligt og skuffende transfervindue i sommers, er det højst sandsynligt at Barcelona vil lave store indkøb til det næste transfervindue, som åbner i januar 2018.

På trods af en perfekt start på sæsonen i Europa og ligaen resultatmæssigt, skulle klubben umiddelbart ikke mene, at den nuværende trup er stærk nok til at hive de store trofæer hjem. Dette er en af grundene til at Ernesto Valverde har slået fast for klubbens ledelse, at man skal arbejde på at forstærke startopstillingen og ikke lægge vægt på bænken eller reserverne, hvilket man mener Enrique har taget sig af i sin tid. Bartomeu har angiveligt givet grønt lys for Valverdes ønske.

Sportschefen, Pep Segura, er derfor blevet godt udfordret. Han skal på udkig efter spillere, der kan spilles direkte ind i startopstillingen.

Hverken Ernesto Valverde eller sportschefen vil på indkøb med samme tanke som Robert Fernandez og Luis Enrique havde det.
I Enriques tid kiggede man efter at gøre truppen breddere i forhold til bænken, så der var flere spillekort at hive frem.

- Reserver, der ikke ændrer atmosfæren i omklædningsrummet og lader de faste starterspillere gøre sit... Luis Enrique ville ikke skabe problemer i omklædningsrummet og samtidig var han sikker på sin start 11'er, sådan forklarede en af klubbens kilder til SPORT, da han blev spurgt om, hvad formålet ved Enriques indkøb var.

Valverde har nu afgivet sit ønske og han er ikke en mand, der er bange for at mixe ting og afprøve noget nyt. Konkurrence for de store spillere såsom Iniesta og Rakitic kunne meget vel blive en realitet når man har været på indkøb til januar.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder