Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi sætter rivalerne til vægs

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. november 2017


Messi sætter rivalerne til vægs

Lionel Messi har åbnet sæsonen på forrygende vis med 12 mål i 11 kampe i ligaen. Det gør ham til den øjeblikkelige topscorer og hans typiske direkte rivaler kan slet ikke følge med. Inklusiv holdkammeraten Luis Suárez.

Faktisk har Messi scoret lige så mange mål, som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Luis Suárez, Antoine Griezmann, Kevin Gameiro og Ben Yedder har tilsammen. Messi har scoret 12 - det samme har de syv offensive spillere hvis man lægger deres mål sammen.

Simone Zaza fra Valencia indtager i øjeblikket andenpladsen på topscorerlisten med ni mål mens Bakambu fra Villarreal følger op med otte mål. Men det forventes bestemt ikke at de holder dampen oppe og fortsætter med at ligge i toppen når sæsonen slutter. Valencia har for alvor fundet rytmen igen og det er blandt andet takket være Zazas mange mål.

På assistlisten finder man Jordi Alba med flest assists i Barcelona. Han har lagt op til fire mens Messi, Rakitic og Sergi Roberto alle har lagt op til tre hver. På toppen sidder Pione Sisto med syv af slagsen - én mere end Andrés Guardrado fra Real Betis.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder